Bedrijfsfiche

De theodoliet waarmee ELLIPS in 1988 is opgestart staat nog te blinken op de kast, maar doet niet veel meer dan dat. Laserscanning, fotogrammetrie, 3D-modellering,… de technologische evolutie heeft de voorbije 30 jaar niet stilgestaan. En ook de komende 30 jaar zullen we niet stilstaan. Integendeel, we zullen nog sneller evolueren.

Oud en nieuw samenbrengen, gaat niet alleen over ervaring combineren met nieuwe kennis, maar ook over laserscanning in een Art-Nouveauhuis, fotomapping van een verwaarloosde ruïne, een 3D-model maken van een Middeleeuwse kerk. De modernste technieken gebruiken om de geschiedenis te vereeuwigen.

ELLIPS Landmeters heeft de afgelopen 30 jaar een stevige reputatie opgebouwd op vlak van architecturale metingen, met een grote focus op het opmeten van onroerend erfgoed. Het bureau heeft zijn gevestigde naam in de erfgoedwereld vooral te danken aan de kwaliteit die onze medewerkers elke dag nastreven. Zowel het meet- als tekenwerk gebeurt steeds door onze eigen medewerkers.

Ben je afgestudeerd en geïnteresseerd in laserscanning, fotogrammetrie of BIM? Wil je samen met collega’s de nieuwste technologische evoluties opvolgen en toepassen in de praktijk? Jouw kennis en motivatie vormen de perfecte match met onze klanten. Bekijk onze vacatures op onze website: www.ellips.info/jobs

 

Ben je op zoek naar een stageplaats, onze contactgegevens zijn hieronder terug te vinden. Proef van het omzetten van jouw universitaire kennis naar de praktijk tijdens een stage in ons kantoor te Gent.

Contact

ELLIPS Landmeters

Raas Van Gaverestraat 67C

9000 Gent

Tel: 0485/35.29.88 (Jan)

Email: jan@ellips.info

 

Wil je meer te weten komen over onze projecten, dat kan zeker!

Je mag ons steeds bellen of een e-mail sturen.

Onze website vind je terug op www.ellips.info

Scroll gerust ook eens door onze social media: www.ellips.info www.facebook.com/EllipsLandmeters www.instagram.com/ellips_landmeters