Iedereen die Geografie & Geomatica studeert aan de UGent kan lid worden van Geografica. Met je lidkaart krijg je veel kortingen zoals op de boekenverkoop, in café Salto, de Pizza Hut…  Leden moeten ook minder betalen voor activiteiten die door Geografica georganiseerd worden. Elk lid krijgt ook een Guido gids, dit is een boekje met kortingsbonnen voor eten, drinken, kleren en veel meer.

Elk semester zijn er een aantal permanenties, dit zijn de boekenverkopen van Geografica. Op deze permanenties is er telkens de mogelijkheid om je lid te maken, vergeet dan niet om je ID en studentenkaart mee te brengen alsook €12 (dit is het lidgeld). In het geval dat je moeilijk op een permanentie geraakt kan je ook altijd de webber contacteren via: webber@geografica.be. De webber zal dan samen met jou zorgen dat je lid wordt.

Wat kan een lid verwachten? Een gezellige, sfeervolle kring. Geografica is niet meteen de grootste kring van Gent, maar dat maakt de kring net leuk. Wie naar activiteiten komt leert snel iedereen kennen. Wie zich helemaal in het studentengebeuren wil storten kan zich rond oktober/november laten dopen. Laat je niet afschrikken door verhalen over dopen die de ronde doen. Zoals eerder vermeld zijn wij een kleine kring en is de doop een tof gebeuren voor iedereen.