Iedereen die geografie & geomatica studeert aan de UGent kan lid worden van Geografica. Met je lidkaart krijg je kortingen op bijvoorbeeld de boekenverkoop, in café Salto, de Pizza Hut…  Leden betalen ook minder voor activiteiten die door Geografica georganiseerd worden. Elk lid krijgt daarnaast een Guido gids, dit is een boekje met kortingsbonnen voor onder andere eten, drinken en kleren.

Elk semester zijn er een aantal permanenties, dit zijn de boekenverkopen van Geografica. Op deze permanenties is er telkens de mogelijkheid lid te worden, vergeet dan niet om je ID en studentenkaart mee te brengen alsook €12 (dit is het lidgeld). In het geval dat je moeilijk op een permanentie geraakt kan je ook altijd de web contacteren via: webber@geografica.be. De web zal dan samen met jou zorgen dat je lid wordt.

Wat kan een lid verwachten? Een gezellige, sfeervolle kring! Geografica is niet meteen de grootste kring van Gent, maar dat maakt ons net leuk. Wie naar activiteiten komt leert snel iedereen kennen. Wie zich helemaal in het studentengebeuren wil storten kan zich rond oktober/november laten dopen. Laat je niet afschrikken door verhalen over dopen die de ronde doen. Zoals eerder vermeld zijn wij een kleine kring en is de doop een tof gebeuren voor iedereen.