Bedrijfsfiche

Teccon is een innovatief landmeetbureau met vestigingen in Gent, Zandhoven en Fernelmont. Onze 50 landmeters voeren dagelijks meetwerk uit in heel België en in het buitenland. We zetten in op professioneel advies, nauwkeurige uitvoering en snelle levering. De combinatie van moderne meettechnieken zoals GNSS, totaalstation, 3D laserscanning, mobile mapping, drones, grondradar, … zorgt voor een optimaal resultaat.

Onze diensten

– Landmeetkunde

– Schattingen

– Plaatsbeschrijvingen

– Mobile mapping

– 3D laserscanning

– UAV/drones

– Ondergrondse opmetingen

– Outsourcing

– CAD/GIS

Stage of werk bij Teccon

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplaats? Stel je dan kandidaat voor een stage bij Teccon! Tijdens je stage maak je kennis met ons ruim aanbod aan moderne meettechnieken. Ook schattingen en plaatsbeschrijvingen komen aan bod. Je gaat op pad met onze ervaren landmeters en voert na een interne opleiding zelfstandig meetwerk uit.

Heb je je diploma op zak? Dan is het nu tijd voor het echte werk! Teccon is steeds op zoek naar enthousiaste landmeters. Na een interne opleiding ga je aan de slag als landmeter op één van onze kantoren. Je maakt gebruik van verschillende toestellen, technieken en softwarepakketten. Je plant grotendeels je eigen werkzaamheden. Na verloop van tijd ontwikkel je je eigen specialiteit op basis van je competenties en interesses.

Zin om bij Teccon aan de slag te gaan? Stuur je kandidatuur met CV naar  vacature@teccon.be en misschien word jij binnenkort onze nieuwe collega.


Contact

Teccon bvba

Kleimoer 16 9030 Mariakerke – Gent

Tel. 09/380.36.82

info@teccon.be

www.teccon.be