Bedrijfsfiche

Over RouteYou

RouteYou is voor miljoenen mensen de toegangspoort tot het beleven van outdoor avonturen. Van de lokale wandelaar, tot de beginnende racefietser, naar de getrainde mountainbiker tot de meest dappere hiker. Ons platform maak het vinden, plannen en ontdekken van routes, of beter van outdoor belevingen, eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. 

EEN

COMPLETE

RECREATIE-CYCLUS

Het doel van RouteYou is eindgebruikers en organisaties een oplossing te bieden om de gehele recreatie-cyclus te doorlopen. Van voorbeleving naar uitvoering op het terrein, naar nabeleving en de mogelijkheid tot het verwerken van feedback.


MEER DAN

17 JAAR ERVARING

RouteYou werd in 2005 opgericht. Al snel bood het een unieke tool aan om leuke recreatieve routes te vinden en te maken. Dat werd aangevuld met de mogelijkheid om de routes te combineren met interessante informatie onderweg. RouteYou combineert alle elementen die nodig zijn voor het plannen, delen, gebruiken en ontdekken van routes in één handig platform, dat zowel beschikbaar is op computer, tablet als op smartphone. In 17 jaar tijd groeide ons community based platform voor recreatieve routes uit tot een referentie voor zowel eindgebruikers als professionele organisaties.

VOOR

IEDEREEN

RouteYou richt zich op de grote groep recreanten, sporters en outdoorliefhebbers. Ongeacht de keuze van verplaatsing kan iedereen met RouteYou aan de slag: wandelaars, fietsers, ruiters en amazones, motorrijders, oldtimer chauffeurs, … En ongeacht de voorkeur van navigeren: op basis van een smartphone, gps of gedrukte kaarten.

 

DE MEEST GEAVANCEERDE

ROUTEPLANNER TER WERELD

Met RouteYou heb je toegang tot de meest geavanceerde recreatieve routeplanner ter wereld. Om je de mooiste routes aan te bieden, houdt onze routeplanner o.a. rekening met:

•       Meer dan 40 specifieke variabelen aangepast naar type activiteit

•       Professionele referenties

•       Feedback van de steeds groeiende RouteYou-community

•       Een brede waaier aan kaartlagen

Een unieke combinatie die ons onderscheidt van anderen en leidt tot betere resultaten.

 

INTERNATIONAAL

INZETBAAR

RouteYou is meertalig en biedt functionaliteit die wereldwijd inzetbaar is.

 

Voor meer info, zie

Contact

RouteYou

Kerkstraat 108

9050 Gentbrugge

info@routeyou.com