Bedrijfsfiche

Nordend is een jong bedrijf in de markt van ruimtelijke (geografische) data. We zijn Bronze Partner van Safe Software, de ontwikkelaar van FME. Dit houdt in dat we FME services en opleiding aanbieden aan onze klanten. Vanuit de behoefte van de opdrachtgever, gaan we op zoek naar de beste manier om een data migratie van het ene model of formaat naar het andere te realiseren. We bouwen dus ETL workflows met FME. Mocht je de wondere wereld van FME nog niet kennen, neem dan zeker een kijkje op: https://www.safe.com/fme.

Naast FME maken we ook gretig gebruik van PostGIS, QGIS en andere Open Source platformen om samen met onze klanten tot optimale processen te komen. Daarnaast werken we ook regelmatig in de AEC (Architecture, Engineering and Construction) industrie. Kennis van Autodesk (AutoCAD, Revit, , …) producten komt dus van pas. Kortom, als FME Consultant ben je verantwoordelijk voor de integratie van data en de implementatie van de oplossingen.

Bij ons staat de software ten dienste van het doel. We gaan steeds op zoek naar de beste manier om de uitdaging van onze klant om te zetten in een efficiënt proces.

Contact

Nordend bv

Gehuchtstraat 183/001

1640 Sint-Genesius-Rode

info@nordend.eu

www.nordend.eu