Jan De Nul Group specialiseert zich wereldwijd in vier verschillende domeinen: baggerwerken, offshore diensten, milieuactiviteiten en civiele bouw. Het zware werk dus.

Bij ons moet het vooruitgaan. Geen strakke bedrijfscultuur, wel een opvallend jobaanbod voor mensen die graag beweging zien in hun carrière. Dankzij een team van +-7000 medewerkers verzekeren en verbeteren we onze resultaten en onze internationale reputatie nog elke dag.

Kennis, innovatie en duurzaamheid. Dit is de kracht achter Jan De Nul Group. Dankzij de bedreven werknemers en de oplossingen op maat van de klant, is de groep vandaag marktleider in baggeren maritieme werken en gespecialiseerd in diensten voor de offshore markt van olie, gas en hernieuwbare energie. Jan De Nul is bovendien een belangrijke speler in de civiele bouwsector, de milieusector en in brownfieldontwikkeling. Of het nu gaat om de bouw van nieuwe sluizen in het Panamakanaal, om de installatie van windturbines op zee of om herontwikkeling van vervuilde industrieterreinen, samen met zijn klanten bouwt Jan De Nul Group mee aan verdere economische ontwikkeling.

Op zoek naar uitdagende bagger- en offshore activiteiten, grensverleggende civiele werken of innoverende milieuprojecten over zowat de hele aardbol? Dan is werken bij Jan De Nul echt iets voor jou! Wat we doen, is net iets groter, gaat meestal wat verder en verloopt altijd avontuurlijker. Onze waaier aan jobs biedt mogelijkheden op kantoor, en op zowel binnen -als buitenlandse werven. Jan De Nul Group is alvast klaar voor de toekomst! Ben jij één van ons? Verken je talent op https://jobs.jandenul.com/nl

contact:

Jan De Nul NV
Tragel 60
B-9308 HOFSTADE – AALST
BELGIUM
Tel. Nat.Div. : +32 53 731 511
Tel. Int. Div. : +32 53 731 711
Telefax : +32 53 78 17 60
+32 53 77 28 55
E-Mail : info@jandenul.com