Als Belgisch bedrijf focust Geo Solutions zich om de mogelijkheden van locatie te laten schitteren bij onze klanten. Onze services richten zich op het design en de ontwikkeling van oplossingen op maat. Elk van onze oplossingen en strategieën zijn gebaseerd op Geographic Information Systems (GIS) en Information & Communication Technologies (ICT). We zorgen voor oplossingen waarmee ze effectief aan de slag kunnen.

Verder verzorgen we analyses die de strategie en het operationele beslissingsproces van onze klanten ondersteunen en vergemakkelijken. Onze innovatieve en flexibele dienstverlening is vooral gericht op de overheid, nutsbedrijven en de industrie.
Waar je ons terugvindt? Wel, ons hoofdkantoor is gelegen in Edegem, maar we bieden ook flexplaatsen aan in onze hubs in Merelbeke en Leuven.

Kan je niet wachten om ons team te versterken? Stuur je cv en een korte motivatie naar Kristel.dewit@geosolutions.be of jobs@geosolutions.be Overzicht van onze vacatures? https://geosolutions.be/carriere/

Kantoren:

HQ Prins Boudewijnlaan 41 – 2650 Edegem

Gaston Geenslaan 11 B4 – 3001 Leuven

Guldensporenpark gebouw I – 9820 Merelbeke