GIS Helpdesk Engineer (NL)


ESRI BeLux is dringend op zoek naar een GIS Helpdesk Engineer (m/v)
o U beheert de supportaanvragen van gebruikers, die u het eerste aanspreekpunt maakt;
o U doet een brede kennis op van de mogelijkheden van onze software en de gebruikte workflows;
o U verzekert een goede opvolging van de supportaanvragen;
o U leert de te hanteren procedures aan, die gebruikt worden om een goede probleemoplossing aan te reiken;
o Esri BeLux beschikt over een tweede lijn support, een groep van mensen uit verschillende disciplines, die u bijstaan. Daarnaast komt u ook in contact met een breed scala aan ICT-professionals;
o U bent mede-verantwoordelijk voor de GIS opleidingen, zo zal u gevraagd worden om diverse opleidingen te geven over de Esri GIS-technologie;
o U geeft consultancy of coaching bij onze klanten.

Gewenst profiel: 

Uw profiel:
o U bent licentiaat Geografie (of master), of Bio-ingenieur of gelijkwaardig door ervaring. Een affiniteit met informatica (bij voorkeur GIS) is een bijkomende troef;
o U bent organisatorisch sterk, administratief onderlegd en u bezit gevoel voor methodiek;
o U bent vlot aan de telefoon, communicatief en klantgericht; o U bent Nederlandstalig en beschikt tevens over een goede kennis van het Frans en van het Engels; o U hebt een open en tolerante instelling;
o U werkt nauwkeurig, beschikt over uitstekende organisatievaardigheden, beheert goed uw administratie en dit alles met respect voor de bedrijfsprocedures;
o U hebt een dynamische geest, bent communicatief en werkt goed samen met collega’s;
o Kennis van Geografische Informatie Systemen (GIS) is een pluspunt, doch geen vereiste;
o U hebt al een eerste werkervaring achter de rug.

Aanbod: 

o Een unieke kans om uw talenten te ontplooien in de boeiende en veelbelovende GIS-wereld;
o Interne opleiding;
o Een aangename werksfeer binnen een jong, dynamisch en sterk groeiend bedrijf;
o Extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering);
o Jaarlijks 32 vrije dagen (vakantie + compensatie 38-uren week).

Contact: 

Bent u bereid de uitdaging aan te gaan? Schrijf dan een brief naar de personeelsdienst van Esri BeLux, of stuur een e-mail naar jobs@esribelux.com (met c.v. en pasfoto) waarin u uw wensen wat betreft jobinhoud en bedrijfsfilosofie en uw loonverwachtingen kenbaar maakt.

Bedrijf: 

n.v. ESRI BeLux
s.a. Nerviërslaan 54
B-1780 Wemmel
jobs@esribelux.com

GIS Consultant Geo-ICT


SIGGIS is een IT bedrijf dat zich toelegt op de integratie, aanpassing, training en ondersteuning van Geografische Informatiesystemen (GIS). Ter versterking van ons team in Zaventem en Gent zoeken wij een GIS Consultant Geo-ICT voor het ontwikkelen van zowel externe als interne web projecten (GIS – Geografische Informatie Systemen) gebaseerd op de Esri technologie, dé wereldleider in de GIS community.

Taken en verantwoordelijkheden

Na een interne opleiding neem je de volgende taken op :

· Desktop GIS (Geographic Information System) implementatie werkzaamheden bij de klant

· GIS analyses en modelleringen

· Cartografische ontwikkelingen

· Dataverwerking en datatransities

· Ad hoc meewerken aan interne projecten

Gewenst profiel: 

Gewenst profiel

· Je hebt een hogere opleiding genoten : Master Geografie, Bio of Burgerlijk Ingenieur, Master Informatica, Industrieel Ingenieur. Ervaring is geen must.

· Je hebt affiniteit met ICT en bent een vlotte PC-gebruiker

· Je hebt kennis van software ontwikkeling en databanken

· Kennis van Esri software (ArcGIS, ArcMap) of andere gis oplossingen is een pluspunt

· Je bent klant-en resultaatgericht.

· Je bent communicatief en een teamplayer

· Je bent analytisch ingesteld, neemt initiatief en werkt probleem-oplossend

· Goede kennis van Nederlands, kennis Frans en Engels zijn een plus

Aanbod: 

Aanbod en voordelen

Bij SIGGIS vind je een aangename, open, dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur. Je werkt in een snel evoluerende professionele omgeving die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling.G

Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen. Daarbovenop heb je recht op 20 vakantiedagen en 12 compensatiedagen per jaar. Verder staan een smartphone en een laptop tot jouw beschikking om je professioneel te ondersteunen.

Contact: 

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar volgend E-Mail adres: job@siggis.be .

Meer informatie over ons bedrijf kan je vinden op : www.siggis.be .

Junior Technisch-Commercieel Projectmanager - Eurosense


Je taken en verantwoordelijkheden:
 Je bent, samen met de Senior Technisch-Commercieel Projectmanager, verantwoordelijk voor het verkopen én opvolgen van projecten in de regio Vlaanderen. Daarnaast werk je waar nodig mee aan de verkoop en opvolging van projecten in Brussel, Wallonië, West-Europa, bij de Europese Commissie en de ESA.  Je bouwt relaties op met (hoofdzakelijk overheids-)klanten, beoordeelt binnenkomende offertevragen, schrijft offertes en volgt ze op.
 Voor een aantal projecten blijf je tijdens het project zelf ook de contactpersoon voor de klant, tot aan de oplevering en facturatie van het project. Als dusdanig speel je een cruciale rol in de communicatie tussen de EUROSENSE productieteams en de klant, om telkens een vlekkeloos resultaat op te leveren binnen het afgesproken budget en binnen de deadlines.
 Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling en vermarkting van innovatieve producten en diensten die we aan het ontwikkelen zijn samen met ons zusterbedrijf esri BeLux (exclusief verdeler van ArcGIS), voor zowel de overheids- als privé sector. Daarbij maken we de combinatie van de weelde aan geografische data binnen EUROSENSE en de software van wereldniveau van esri. Hiervoor kan je samen met je collega’s zoeken naar veelbelovende markten en producten, en product-markt fit.
 Je kan rekenen op de ondersteuning van de Senior Projectmanager, en krijgt meer en meer autonomie naarmate je groeit in je vaardigheden.
 Je werkt mee aan de rapportage over je werkzaamheden en je plaatst regelmatig info over succesvolle projecten op onze website en sociale media.
 Op termijn zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van Senior TechnischCommercieel Projectmanager

Gewenst profiel: 

Jouw vaardigheden en expertise
 Je combineert een universitaire opleiding (of gelijkwaardig door ervaring) met een eerste ervaring in het verkopen en/of uitvoeren van projecten.
 Je beschikt over een basisexpertise in teledetectie en GeoIT. Je hebt een sterke interesse voor GIS (Geografische Informatie Systemen) en de stroom aan mogelijkheden die deze technologie met zich meebrengt.
 Je kan vlot overleggen met anderen en bent geïnteresseerd om bij te leren over communicatievaardigheden en projectmanagement.
 Je lost graag problemen op en werkt graag op een klantgerichte manier
 Je bent er klaar voor om een netwerk op te bouwen in de GeoIT. Idealiter beschik je al over een beginnend netwerk in de sector.
 Je kan autonoom werken en initiatief nemen wanneer je verbetermogelijkheden ziet.
 Je werkt graag samen in team en kan vlot contact leggen met andere collega’s binnen de organisatie.
 Je houdt ervan om nauwkeurig te werken en kan wel tegen wat werkdruk.
 In het merendeel van je job zal je Nederlands schrijven en spreken. Je beheerst deze taal dan ook op moedertaal-niveau. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels (mondeling en schriftelijk). Kennis van het Frans is een pluspunt.  Je zal werken in ons hoofdkwartier in Wemmel.

Aanbod: 

Wat je kan verwachten van ons
 Een marktconform salaris, met een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen, inclusief bedrijfswagen, glijdende werkuren en 12 extra vakantiedagen (ADV-dagen).
 Een robuuste en hands-on opleiding in de state-of-the-art teledetectie-technologie waar we mee werken.
 Mee kunnen bouwen aan de volgende innovatiegolf binnen een bedrijf met een rijke geschiedenis als innovator op vlak van teledetectie-technologieën.
 Doorgroeimogelijkheden naar Senior Projectmanagement.

Contact: 

Geïnteresseerd ?
Solliciteer dan door je CV te sturen naar jobs@eurosense.com.
(Selectiebureaus worden gevraagd om zich te onthouden)

Bedrijf: 

Over EUROSENSE (www.eurosense.com)
Sinds meer dan 50 jaar zijn wij een toonaangevend bedrijf in de groeiende wereld van de GeoIT. Wij doen o.m. aan luchtfotografie, laserscanning, ontwikkeling van GIS applicaties, fotogrammetrie, thermografie en teledetectie, waarbij wij gebruik maken van de meest vooruitstrevende technieken in ons domein. Voor een aantal van onze activiteiten zijn we wereldleider. Wij hebben een tiental filialen in binnen- en buitenland.

EUROSENSE op INTERGEO: https://www.youtube.com/watch?v=l4veaWxM6FI