Geografica meets Merkator


Donderdag 30 March 2017 (All day)
Leuven

Dit jaar slaan we met onze Leuvense collega's van Merkator de handen in elkaar. Op 30 maart bezoeken we de Leuvense geografen voor een potje aardbal. Voor ons ook een raadsel wat het precies inhoudt; het zou op rugby moeten lijken, maar dan met een grote (wereld)bal. Heb je zin om mee te doen? Top! Laat zeker iets weten aan een van de Siebes. Heb je zin om te komen supporteren en een nachtje uit te gaan in Leuven? Top! Verdere info volgt nog...

Siebe (x2)

Tele-trojka


Woensdag 22 March 2017 - 22:00
Porter House

De teletubbies gaan loco, en dat met hun eigen persoonlijke Trojka (vodkashotjes met smaakjes) ! Herbeleef je mooie kindertijd en kom verkleed als Tipsy Dipsy, Po the Hoe, Drinky Winky of Traa-Laa!!
Shotjes aan €1,5 en heel de avond 4+ 1 gratis!!!! woehoooew (zo kunnen jullie al oefenen voor de befaamde Geobattle Eye-wink )

See you @PorterHouse

Geo-groetjes xxx

geografica vs geologica


Dinsdag 21 March 2017 - 18:00 - 19:00
hogent schoonmeersen

Net als vorig jaar is er ook dit jaar een 'vriendschappelijke' match tussen geografica en geologica. Het zou fantastisch zijn als we ons ook naast het veld bewijzen als beste/tofste/meest enthousiaste kring en dat kan enkel met genoeg supporters natuurlijk. Als dat nog niet genoeg is om jullie over de streep te trekken: er zal bier zijn! Smiling

IFK badminton dubbel


Maandag 20 March 2017 - 17:45 - 22:00
gusb

Maandag staat de laatste IFK activiteit van het semester op het programma. Om 17u45 worden heren ng verwacht (zaal 3), om 18u45 dames ng (zaal 1). Tot dan!

Cocktailavond Salto


Donderdag 16 March 2017 - 22:00
Salto

Zin in een gezellige avond met (een) lekkere en goedkope cocktail(s)? Kom dan een bezoekje brengen in de Salto en geniet van 3 verschillende cocktails die Bertje met veel liefde voor jullie zal maken.
Vanaf 22u:
Troela aan €2
Picon aan €3
Cocktail Salto aan €3

Wie toch liever een pintje of frisdrank drinkt, deze zijn aan €1,50.

Tot dan!

Geografica on ice


Geografica on ice
Dinsdag 14 March 2017 - 20:00 - 21:30
Ijsbaan Kristallijn

We gaan met z'n allen schaatsen!

5 euro

laat vice@geografica.be weten of je komt!

start to run


Dinsdag 14 March 2017 - 18:00 - 18:30
Albert park (zuidpark)

Voor we ons gaan amuseren met geografica on ice is er voor de liefhebbers de eerste start to run van het semester. Aangezien de lente in het land is en de winter jullie (en onze) conditie geen goed heeft gedaan is het ten zeerste aangeraden om af te komen. Afspraak om 18u aan de fontein
in het Albert park.
Kusjes
siebes

Galabal der Wetenschappen


Galabal der Wetenschappen
Vrijdag 10 March 2017 - 21:30
Club Central

GALABAL DER WETENSCHAPPEN

Vrijdag 10 maart is dé dag waarop je eens een nachtje langer in Gent wil blijven. Die avond is Cub Central namelijk the place to be! GBK, Geologica en Geografica slaan de handen in elkaar om weer eens een fancy schmansy galabal te organiseren. De perfecte gelegenheid dus om te komen pronken met jullie prachtige kleedjes en sexy kostuums.

De deuren gaan open om 21u30 waarbij we omiddellijk swingend gaan starten met de liveband, The Suspenders. Daarna zullen jullie je beste dansmoves kunnen showen op de beats van verschillende dj's waaronder Beatpounce, Turnity en Jake Switch.

Voor meer info over hoe je dit gebeuren kan bijwonen kan je terecht bij de praesidiumleden van GBK, Geologica en Geografica.

Tot dan!

Vriendjes- en Familiecantus


Vriendjes- en Familiecantus
Dinsdag 7 March 2017 - 20:00
Salamander

Hier is hij dan weer, onze traditionele vrienden- en familiecantus. Deze zal naar goede gewoonte plaatsvinden in de Salamander. Breng dus zeker je schone zuster of je moeder mee, misschien zingen we dan wel een liedje voor hen. Elk lid van Geografica mag tot 2 personen meebrengen. Indien je er meer wenst mee te nemen, gelieve dan een mail te sturen naar cantor@geografica.be.

Leden: €10, Niet-leden: €12

Quiz Geografica


Donderdag 2 March 2017 - 19:30
Campus Sterre, S9 - Auditorium A3

Wist je dat olifanten elkaar tot 5km ver kunnen rieken? Of dat de langste plaatsnaam ter wereld 160 tekens bevat? Of dat Atilla de Hun stierf tijdens zijn huwelijksnacht doordat hij teveel gedronken had?

Ben jij een echte allesweter of heb je gewoon zin in een gezellige avond? Kruis dan donderdag 2 maart aan in je agenda, want dan is het weer tijd voor onze jaarlijkse Geografica quiz. Deelnemen gebeurt in groepjes van 4 à 5 (max) personen. De prijs per deelnemer bedraagt €2. Schrijf je team zeker op tijd in, want de plaatsen zijn beperkt!

Tot dan!
jullie Cultuurpraeses

Inschrijven is verplicht.

Inschrijven doe je hier ->: 
Geografica Quiz 2016-2017

 

 

 

Deze week @ Salto

​Maandag:
Finale de Mol op groot scherm 20h30
Happy hour sterken/cockt. van 0h00 – 1h00

Dinsdag:
Dagdisco
Happy hour sterken/cockt. van 0h00 – 1h00

Woensdag:
Temptation Island op groot scherm

Donderdag:
Bottle night 30 €
Eristoff Red Bull 6 € OOK DMD

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <br> <p> <i> <b> <hr /> <u>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden