Zwanenzang en ontgroeningscantus


Zwanenzang en ontgroeningscantus
Dinsdag 16 May 2017 - 20:00
Karaoké

De zwanenzang en ontgroeningscantus! De laatste van het academiejaar! Voor alles is er een tijd van komen en van gaan... We moeten afscheid nemen van de studenten van de 2de Master. Maar in plaats van in ons hoekje te wenen gaan we gezellig cantussen en ons verdriet verdrinken. Ook de schachten zullen ontgroend worden op deze cantus. Mis deze cantus zeker niet, anders zal je tot oktober moeten wachten voor een volgende cantus!
Deze cantus is gesloten.

€10

Gratis vat


Donderdag 11 May 2017 - 22:00
Salto

Het praesidium van Geografica van 2017-2018 is reeds bekend en om dat te vieren geven zij een gratis vat, hoera!
Degene die al ijverig aan het studeren zijn, ontspanning is belangrijk! Dus er zijn geen redenen om niet af te komen Eye-wink
Tot dan!

Geografica klimt


Maandag 8 May 2017 - 18:45 - 21:00
Klimzaal Biover Sport

Net als vorig jaar organiseren we met Geografica weer een avondje klimmen! Onder begeleiding van ervaringsdeskundige Maarten Blomme trekken we de klimzaal in. Voor de spotprijs van 4 euro kan je genieten van deze topactiviteit! Opgelet, de plaatsen zijn beperkt, laat dus zo snel mogelijk iets weten aan Siebe Duthoit of Siebe Depraetere.

€4

Vlaemsche Kermis


Woensdag 3 May 2017 (All day)
Graspleintje S8

De meeste geograficanen weten het ondertussen al. De slotactiviteit van het academiejaar komt eraan: DE VLAEMSCHE KERMIS!!

Wat houdt dit in?
- Doorlopend volksspelen/drankspelen
- Doorlopend tent en bar (pintjes aan 1 euro!)
- Bekendmaking poll
- 's Namiddags kotfietsenrace met verschillende disciplines
- BBQ om 18 uur
- Bekendmaking nieuw praesidium 2017-2018

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen
Het Vlaemsche kermisteam

Leden: €12, Niet-leden: €14

Salto avond


Donderdag 27 April 2017 - 22:00
Salto

Kom met z'n allen naar de Salto en geniet van een (of meerdere) Duvel(s) voor maar €2,50!

Wie liever iets anders drinkt, de pintjes en frisdrank zijn aan €1,50.
Tot dan!

12Urenloop


Woensdag 26 April 2017 - 9:00 - 21:00
Sint-Pietersplein

Het is weer zover, de enige echte Gentse 12Urenloop! Gedurende de hele dag lopen we samen met de andere wetenschapskringen en VLAK rondjes op het Sint-Pietersplein. Het thema van dit jaar is 'Diep in de zee', zet dus je duikbril op, doe je bikini/zwemshort aan en trek je zwemvliezen aan! Neem zeker ook je loopschoenen mee om wat rondjes mee te lopen zodat we weer minstens die vierde plaats behalen! Verder zullen ook frisse pintjes, frisdrank, bicky's en bitterballen aan democratische prijzen te verkrijgen zijn. En voor de vroege vogels onder ons: 's morgens zijn er koffiekoeken! Per gelopen rondje krijg je ook nog eens een bonnetje van een halve euro! Kortom, er zijn geen redens om niet te komen!

See ya!
Siebe (x2)

GRATIS OFWA

Geosurvival


Dinsdag 25 April 2017 - 17:00
Grasplein voor S8

Ook dit jaar slaan Geografica en MEET HET de handen in elkaar. Na de vorige edities van 'Geosoccer' en 'Geosoccer 2.0' is er dit jaar 'Geosurvival' dat doorgaat op 25 april 2017, vanaf 17 u, op het grasplein voor de S8. Daarin strijden verschillende teams naar de titel.
Kleine verandering t.o.v. vorig jaar: dit jaar kan je zelf je team samenstellen, m.a.w. iedereen is vrij om zelf een team (5 man) in de breedste zin van het woord samen te stellen.

Gratis

Stuur vóór 23 april jullie team door naar pr@geografica.be. Haast je want de plaatsen zijn beperkt.

Ouwezakkencantus


Ouwezakkencantus
Vrijdag 21 April 2017 - 20:00
Canard Bizar (kleine zaal)

Het is weer eens tijd om de 'ouwezakken' bij elkaar te roepen en allemaal gezellig met hen te cantussen. We gaan hen de kans geven om te bewijzen dat ze nog niet helemaal afgeschreven zijn (met enkele estafettes bijvoorbeeld). Kom talrijk, zowel actieve leden als 'ouwezakken', en laat zien wie van jullie het best kan zingen en drinken! Deze cantus is een gesloten cantus.

€10 (spontane donaties ook altijd welkom natuurlijk)

GEOBATTLE


Donderdag 20 April 2017 - 22:00
Twitch

De slag om Waterloo, de 2e wereldoorlog, the battle of Gondor,... Allemaal grote oorlogen die niet kunnen tippen aan de grootste slag der slagen! De strijd tussen de grootste titanen, de dodelijkste doders, beste drinkers, meest uitmuntende steenkappers, uiterst gespecialiseerde steenkappers en goed uitgeruste landmeters. Wie zal er winnen? Wie help JIJ naar de overwinning? Wordt het de onverslagen hamer of de strijdende baak? 1 ding is zeker, het is de kring die het meeste jenevershotjes achterover kan kappen! Kom dus zeker af en steun je eigen of je favoriete kring naar de overwinning!! Zullen de geografen na de nederlaag van vorig jaar de geologen omverwerpen en de overwinning behalen? Of blijven de geologen dit jaar stand houden op hun 1e plek? Allebei goede vragen maar het belangrijkste van de avond blijft de verbroedering van de geokringen en de leute die nooit vergeten zal worden!! (behalve achter menig jenevershotjes)

@Twitch
Donderdag 20 april
€1/shotje
1,2,20! smaken jenever
Vestiaire aanwezig!

Leuvens bezoek


Woensdag 19 April 2017 (All day)
Voetbalveld HoGent + Overpoort

Na de uitstap van een aantal weken terug naar Leuven is het tijd om de rollen om te keren. Deze keer komen onze Leuvense collega's op bezoek. Eerst zullen we een wedstrijd voetballen tegen hen, hopelijk kunnen ze dat beter dan aardbal want daarin boden ze amper tegenstand. Het exacte uur van deze match volgt nog. Na de wedstrijd verleggen we ons voor een avondje Overpoort. In Leuven was het een heel plezante avond, laat ons er hier hetzelfde van maken!

 

 

 

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <br> <p> <i> <b> <hr /> <u>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden