1/8e finale IFK minivoetbal


Maandag 2 March 2015 - 22:00
Gusb

Na het spijtige verlies tegen de vtk in het groot voetbal, spelen onze voetballers de 1/8e finale in het minivoetbal. Na de makkelijke 7-4-zege tegen de gbk, wacht nu met vlk3 een grote richting. Kom onze spelers aanmoedigen in het gusb rond 22u!

Jenever kubb


Jenever kubb
Dinsdag 3 March 2015 - 20:00 - 23:00
Koning Albert 1 park (Zuidpark)

Hij is er weer! De jeneveractiviteit van Geografica. Na de nu al legendarische jeneverzwerkbal van het eerste semester gooien we het terug over de originele boeg en zullen we Jenever kubb spelen. De gewone regels van het bekende viking kubb maar met Jenever erin verwerkt. Kan niet missen!

Als je wil meedoen met deze activiteit mag je zeker niet vergeten in te schrijven zodat wij voldoende drank kunnen regelen. Inschrijven is dus verplicht en doe je door een mail te sturen naar sport@geografica.be. De kostprijs is een democratische 7euro voor een hele avond jenever!

Tot dan!

7 euro

Verplicht en doe je door een mailtje te sturen naar sport@geografica.be

Permanentie


Vrijdag 6 March 2015 - 12:45 - 14:00

Deze week valt de permanentie op vrijdag!
Volgende handboeken zullen zeker in de aanbieding zijn:
(eerste prijs is voor leden en tweede prijs is voor niet-leden)

1e bach:
Natuurkunde deel 2 €70 / € 82
***AANDACHT: de prof zou blijkbaar gezegd hebben dat jullie dit boek zelf moeten kopen in de winkel omdat de studentenclub ze niet meer verkoopt maar dit is NIET WAAR ! Wij verkopen nog altijd het handboek van fysica. ***
Inleiding topografie €22,5 / € 25
Wiskunde 2
Inleiding fysische geografie €9

2e geo:
Sociologie €22,5 / € 25
Geomorfologie €7 / € 8

2e lmk:
Recht: €38 / €40

2e geo+lmk:
Inleiding landschapskunde € 36 / € 40
Teledetectie (ook voor geologen) € 9

3e geo:
Ecologie €50 / €61

Master:
Fysisch milieu en ontwikkeling € 37 / € 50
Geomatica voor geologen €38 / € 40
GI-platformen €7,5 / €8,5
Precisie en kalibratie van totaalstations €20 / €22

+ MRRO € 1,5

Galabal der Wetenschappen


Galabal der Wetenschappen
Vrijdag 6 March 2015 - 22:00
BaRemar

Laat jullie kiel ditmaal maar hangen, het is tijd om wat klassevoller de hoek uit te komen. Heren, trek jullie knapste kostuum maar aan en dames, jullie kunnen komen pronken met jullie mooiste kleedje, paar schoenen en weelderige lokken op het veelbelovende Galabal der Wetenschappen. Het bal gaat dit jaar door in BaRemar, een geweldig mooie locatie aan het water inclusief een uitgebreid terras, in de buurt van de Watersportbaan.

De deuren gaan open om 21u30 waarbij we rustig starten met een kleine receptie vergezeld met livemuziek verzorgd door ‘The Motorboat Club’ en warme en koude hapjes. Uiteraard zetten we hierbij onze ereleden met een glaasje bubbels in het zonnetje. Nadien zal er voor sfeer en gezelligheid gezorgd worden door DJ Peekaboo en DJ Mix-A-Lot. Wat willen jullie nog meer? Een fotograaf die aanwezig zal zijn om nadien mooie herinneren te kunnen ophalen van deze magnifieke avond? Een kans om met de eer te gaan strijken van de titel prom king- of queen? Dat regelen we ook! Ten slotte zullen we deze prachtige activiteit afsluiten met een gratis ontbijt ter plaatse. Geen reden meer om niet af te komen dus!

Volgt
Inhoud syndiceren