Capgemini


Capgemini

Voor de laatste jaars onder ons organiseert Capgemini Discusion Dinner op 17 maart in de Aquamuse.

Twioos


Beste leden,

eerst en vooral wens ik jullie een gelukkig Nieuwjaar en heel veel succes met de examens!
Twioos toevoegen kan je doen door je aan te melden en vervolgens op de knop 'studie' te klikken. Daar zie je een link waar je examenvragen kunt toevoegen.
Probeer dit zeker zo veel mogelijk te doen, zeker voor de generaties die na jou komen of voor jezelf indien je een herexamen hebt...

Veel succes!!!!

WINACTIE


Tot en met 15 januari 2016 organiseert Flipit België weer een plezante winactie. Iedereen kan er aan deelnemen en kans maken op een waardebon van 50 euro. Dit keer mogen zij maar liefst acht mensen belonen met deze prijs. De gelukkige winnaars kunnen met de bon terecht in de Zalando webwinkel, waar ze er een schoon outfitje mee kunnen aanschaffen. Hoe wint u deze cheque? Ga naar onze website (http://www.flipit.com/be/bol-com) en deel daar uw beste bespaartip met ons. De Flipit redactie kiest uit alle inzendingen de acht strafste tips en balt deze samen tot een tof artikel.

Een bespaartip

Een bespaartip die we alvast kunnen meegeven, en waar wij zelf goed van hebben geprofiteerd, is de aanschaf van de Cultuurcheques. Voor 10 euro krijg je een boekje met 7 tickets, die je kan gebruiken voor de entree bij 40 cultuurhuizen, theaters, poppodia, musea. Je kan dus belachelijk goedkoop naar de opera of het ballet. Iets waarvoor je normaliter flink wat centen voor moet ophoesten. Check bij je hogeschool of unief waar je dit pareltje aan kan kopen.

Uw insidertip

Deel uw insidertip met ons en maak een grote kans op die tegoedbon van 50 euro. Als je snel bent kan je ‘em nog gebruiken tijdens de solden en krijg je er extra veel voor. Bovendien haal je misschien nog nieuwe trucjes uit het artikel, waarmee je nog meer centen kunt uitsparen per maand. En wie vindt dat nu niet plezant?

Inhoud syndiceren