Spaghetti-avond


Dinsdag 23 September 2014 - 18:00 - 23:59
Therminal, podiumzaal

Zoals elk jaar houden we in het begin van het academiejaar een über-gezellige spaghetti-avond.
Voor de schappelijke prijs van € 5 krijg je een fris drankje en een hoogstaande culinaire maaltijd voorgeschoteld dat door het Praesidium van Geografica (steeds ter uwer dienst) wordt bereid en opgediend. Dit is de perfecte gelegenheid om na een lange vakantie bij te praten met elkaar en voor de eerste gezellige kennismaking met onze nieuwe studenten!
€ 5 (Spaghetti + 1 drankje) - Drank aan € 1

Speciaal voor onze eerstejaars organiseren we na de spaghetti de jaarlijkse peter- en meteravond. Deze toegewezen peter(s) en/of meter(s) zullen zich de komende jaren als een wijze raadsman/raadsvrouw en een trouwe waakhond bekommeren over hun pete- of metekind.
Een must voor elke eerstejaarsstudent! (GRATIS!)

€5 (Spaghetti + 1 drankje) - Drank aan €1

Inschrijven verplicht via de website (zie hieronder of via http://www.geografica.be/site/activiteit/spaghetti-avond-2014),
inschrijven is mogelijk tot maandag 22/09, 19u (harde deadline)

Betalen kan aan de kassa

Functie sport 2014-2015


Door omstandigheden kan Devin zijn functie in het praesidium van Geografica niet uitoefenen. Hierdoor is één functie van sportpraeses voor het jaar 2014-2015 niet ingevuld.
De taak van sport is als volgt te omschrijven:

"Je bent simpelweg sportief. Meer uitleg hoeft hier niet bij. Je wil studenten tussen het blokken en het uitgaan ook nog op het goede pad houden, je wil bierbuiken zien wegsmelten, je wil kortademigheid zien verdwijnen,… Kortom: je wil de leden liever moe dan lui zien. Je moet wel over een flinke dosis organisatorisch talent beschikken en mensen kunnen overhalen te sporten. Ook sporadisch sporttruitjes wassen behoort tot het takenpakket."

Geïnteresseerden met extra vragen kunnen zich steeds wenden tot Lars (sport 2013-2014 en 2014-2015) of mezelf.

Kandidaturen moeten ingediend worden voor 13 september 23u59 en worden verstuurd naar praeses@geografica.be

Hopend op veel enthousiaste kandidaten,
Matthias

Inhoud syndiceren