IFT


Maandag 24 October 2016 - 15:00 - 23:00
gusb

Kom maandag allemaal supporteren voor geografica op het IFT(interfacultair sporttornooi!), alwaar we de andere Gentse fk-kringen zullen vernederen. Onze basketters hebben een grote kans om ver te geraken, maar we hebben de steun van onze trouwe aanhang nodig om hen daarbij te helpen! Ook onze pingpongers zullen alle aanwezigheid van supporters appreciëren! Om af te sluiten is er het praesidiumkamp, wat de kers op de taart zal zijn van een memorabele dag. Tot dan!

Voordoop Geografica 2016-2017


Maandag 24 October 2016 - 18:00 - 23:00
S8, De Sterre

Hallo eerstejaars,

De voordoop is het ideale moment om praesidium en medeschachten beter te leren kennen. Het is een gezellig samenzijn waar er leuke opdrachten en spelletjes gespeeld zullen worden.
Dus aarzel niet en schrijf jullie via de link hieronder in. Voor diegene die nog twijfelen om zich bij Geografica te laten dopen is dit tevens een ideaal moment om Geografica beter te leren kennen.

Gratis!
Inschrijven doe je hier ->: 
Voordoop 2016-2017

Doop Geografica 2016


Dinsdag 25 October 2016 - 18:00
Voor het ICC aan het standbeeld (tegenover de plantentuin)

Hallo eerstejaars,

Het moment van het jaar is weer aangebroken: DE DOOP. De kans om een volwaardig lid te worden van de beste kring van Gent! Meer info kan je vinden in de doopmail die reeds verzonden werd naar jullie.
Dus vul snel het medisch doopformulier in en geef het af aan één van de praesidiumleden. En schrijf jullie ook in via de link hieronder.

gratis
Inschrijven doe je hier ->: 
Doop 2016-2017

Sporttoernooi der Wetenschappen


Woensdag 26 October 2016 - 16:00
Grasveld aan S9

Voor het vierde jaar op rij slaan de wetenschapskringen de handen in elkaar om het 'Sporttoernooi der Wetenschappen' te organiseren.

Een toernooi waar elke wetenschapskring het tegen elkaar opneemt in verschillende atletische disciplines (minivoetbal, touwtrekken, tussen 2 vuren, juttenzakkenloop, krachtbalwerpen), zodat uiteindelijk 1 kring voor 1 jaar lang wordt gekroond tot beste sportkring der wetenschappen.

Naast deze sportieve uitdagingen voor de sporters worden de toeschouwers ook verwend met eten (Bicky Burger = €1,5; bitterballen = 50cent) en pintjes aan 1 euro!
Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook twee happy hours: (16u-17u) waarbij je voor 4 euro, 5 pintjes krijgt en (17u-18u) bij aankoop van 2 Bicky Burgers, 4 gratis bitterballen!

Twijfel dus niet Geografica te helpen de overwinning te behalen! We kunnen zeker en vast nog mensen gebruiken om alle sporten tot een goed einde te brengen

Inhoud syndiceren

 

 

 

Deze week @ Salto

DESPERADOS RED €2

Maandag:
Happy hour sterken/cockt. van 0h00–1h00

Dinsdag:
Happy hour sterken/cockt. van 0h00–1h00
Club Brugge - FC Porto 20h45
op groot scherm
Tijdens de match Stella/ Jupiler aan €1,50

Woensdag:
Jupiler/stella 4 voor €6
Openingsfuif Internia Tik en Binnen
Barcelona - Manchester City 20h45

Donderdag:
Oktoberfest: halve liters aan €2,50
Bottle night €30
Eristoff Red Bull €6
EUropa league op TV's

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <br> <p> <i> <b> <hr /> <u>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden