Poolavond


Poolavond
Dinsdag 16 February 2016 - 20:00
Overpoort Bowl

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Geografica de poolavond. Iedereen kent wel de sport poolen, waardoor overige informatie overbodig is. Kom samen met ons meedoen vanaf 20u!

Gratis en voor niets

Kwartfinale IFK voetbal


Woensdag 17 February 2016 - 21:00
Voetbalveld HoGent

Na de stunt tegen VLK in de achtste finale, hoopt geografica zich te plaatsen bij de laatste 4 ploegen. Zak massaal af naar de HoGent om de voetballers naar een historische halve finale te schreeuwen. De tegenstander is VBK.

GRATIS

Nacht der Wetenschappen


Donderdag 18 February 2016 - 22:00
Twitch

Zoals ieder jaar slaan de wetenschapskringen de handen in elkaar om een zalig feestje te organiseren! Laat zien dat die geografen en landmeters zeker zo goed kunnen feesten als geologen, chemici, biologen en, ja toch wel, winezen!

Gotcha


Geogroet toekomstige Moordenaars/Slachtoffers,

De eerste week van het tweede semester loopt op zijn einde en elke ouder Geografica-lid weet dat binnenkort het tijd is voor Gotcha.

Het spel waar je hier en daar een mes in de rug zal krijgen van vrienden, banden moeten smeden met minder goede vrienden, dag en nacht complotten om je heen zal voelen en niets van dit alles persoonlijk moet opnemen. Want uiteindelijk draait het maar om één ding: winnen en vereeuwigd worden binnen Geografica! Voor eeuwige roem doet ne mens wel al ne keer zot.
Hinderlagen, valstrikken en moordpartijen op straat bij klaarlichte dag. Spanning, intrige, bloed (lees: water), zweet en tranen. Gotcha heeft alles om een mens wakker te houden. Het kruipt in je kleren en geen seconde gaat er voorbij zonder dat je er aan denkt. Nachtmerries, trauma’s en ga zo maar door. Pas dus goed op voor je verder leest, want voor je het weet wordt je meegezogen in het Gotcha-verhaal en is er geen weg terug meer!

Voor de mensen die geen flauw benul hebben over wat ik hier nu allemaal zit te brabbelen, even een korte uitleg:

Gotcha is een spel waarbij iedere deelnemer een andere deelnemer toegewezen krijgt om te “vermoorden”. Dit gebeurt met een waterpistool.
Iedereen is moordenaar, maar ook iedereen is slachtoffer. Wie sterft geeft zijn slachtoffer door aan zijn moordenaar, die dan weer verder aan het werk kan.
Uiteindelijk zal één persoon overblijven. Hij/zij wint niet alleen het Gotcha-avontuur, maar geniet ook eeuwige roem en een kans op onweerstaanbare aantrekkingskracht voor het andere geslacht.

Om in dit prachtige avontuur te stappen, hoeft u enkel te mailen naar vice@geografica.be

Capgemini


Capgemini

Voor de laatste jaars onder ons organiseert Capgemini Discusion Dinner op 17 maart in de Aquamuse.

Inhoud syndiceren
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <br> <p> <i> <b> <hr /> <u>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Meer informatie over formaatmogelijkheden