Opening kandidaturen Cursus en Webber


Er werden geen kandidaturen ingediend voor de functie van webber of cursus, daarvoor worden de kandidaturen terug opengesteld tot 7 juli.

profiel

CURSUS: Je zit graag met je neus tussen de boeken en weet steeds de beste nota’s af te snoepen. Je onderhoudt goede contacten met TopCopy en Standaard boekhandel en gaat hier dan ook regelmatig eens langs. Je komt goed overeen met de penning omdat jij grote bedragen moet uitgeven en dan weer ontvangen. Je bent vooral in het begin van de semesters ’s middags bezig tijdens de permanenties in het geokot.

WEBBER: Je bent goed in werken met computers. Je kan snel een mail opstellen en de site is jouw speelterrein. Je maakt naar hartelust aanpassingen of je zorgt gewoon dat de bestaande site niet crasht en af en toe opgekuist wordt. Je informeert de rest van het praesidium hoe ze activiteiten, foto’s, en grappige tekstjes kunnen uploaden. Jij verzorgt het gezicht van Geografica en stuurt iedere week een nieuwsbrief

Indien je interesse hebt gelieve te mailen voor 7 juli 23:59 naar praeses@geografica.be met een motivatie waarom deze functie jou aanspreekt.

Als je nog vragen hebt over de functies kan je altijd terecht bij de vorige bekleders van deze functies of bij de andere praesidiumleden

Inhoud syndiceren