Geografica's Poll


Hij is er weer! De jaarlijkse poll van Geografica. Geef je ongezouten mening over het voorbije jaar, de meest in het oog springende gebeurtenissen en personen! Klik op "Ga naar formulier" om hem in te vullen!

Kandidatuur nieuw praesidium


Hallo beste leden!

Het is weer zover dat we moeten denken aan onze opvolgers

Concreet houdt dit het volgende in:

- De kandidaturen moeten binnen zijn tegen ten laatste zaterdag 26 April om 12u. Maar wacht hier best niet te lang mee, hoe vroeger, hoe beter! Uw kandidatuur stellen kan door een mail te sturen naar praeses@geografica.be met de vermelding van de functie en een korte motivatie waarin je zegt waarom jij de beste keuze bent voor deze specifieke functie

- De verkiezingen zullen plaatsnemen op 6 en 7 mei (met de bekendmaking van het nieuwe praesidium door de onafhankelijke tellers tijdens de Vlaemsche kermis). Iedereen met een lidkaart van geografica kan zijn stem uitbrengen.

De update van de stand van zaken kan je terug vinden op de website !

Hieronder staan de verschillende functies nogmaals kort beschreven.

Praeses : MATTHIAS DE WANNEMAEKER

Profiel: Je hebt minstens 1 jaar praesidiumervaring en leeft voor Geografica. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel, je weet hoe je moet delegeren en hoe je mensen in het praesidium moet motiveren. Je leest dagelijks je mails en je kan minstens 2 weken in de toekomst zien. Verder houd je contacten met mensen over heel Gent, zowel studenten als proffen als cafébazen als…

Vice : ISA HUISMAN

Profiel: Idem als hierboven maar je staat niet zo graag in de spotlight. Je staat de praeses bij met woord & daad en je helpt hem waar je kan, vooral op gelegenheden waar de praeses zelf niet bij kan zijn. Je organiseert de Gotcha en enkele andere alleenstaande activiteiten. Je functioneert als secretaris. Je maakt het verslag na elke vergadering, en het jaarverslag voor de DSA (Dienst Studenten Administratie). Als de praeses het hoofd is, dan ben jij de hals.

Penning: BAVO DE PAEPE

Geobattle


Geobattle
Dinsdag 22 April 2014 - 22:00
Twitch

Op dinsdag 22 april kan iedereen maar beter uitkijken! Vanaf 22 uur wordt namelijk opnieuw een strijd der titanen gestreden met mogelijk onweer, aardbevingen en tsunami's tot gevolg! De coolste plaats om deze battle te beleven is uiteraard in het heetst van de strijd!

Het concept: op dit feestje (lees: massahysteriekveroorzakendvertier) nemen de geografen en de geologen het tegen elkaar op. De battle tussen de studentenkringen wordt uitgevochten door middel van shotjes aan één euro (Hier, nen euro!). De stand wordt bijgehouden via een puntensysteem en zal live te volgen zijn!

Beraadslaag op voorhand een strijdplan: wordt het een sprint om de moraal van de tegenstander de grond in te boren, wordt het een marathon waarbij the last man standing de victorie binnenhaalt?

Dresscode: de kleuren van je geliefde kring!
Drank: shotjes aan één euro!
Inkom: gratis!

Zelf niet zo'n fan van shotjes? Kom dan toch zeker en vast je favoriete kring naar de overwinning schreeuwen! Sfeer verzekerd!

Tot dan op DE battle van het jaar, de GEOBATTLE!

Gratis!
Inhoud syndiceren